Fyldig kartoffelsalat
Næringsindhold
- Energi pr. person:370 Kcal
- Fedt:19 %
- Protein:15 %
- Kulhydrat:66 %
4
Ingredienser
- 500 g små, nye, skrubbede kartofler
- 50 g babyspinat
- 1 bdt radiser i skiver
- 1 bdt dild.
- Dressing:
- 1 spsk olivenolie
- 1 spsk grovkornet dijonsennep
- 1 spsk vand
- 1 spsk lys vineddike
- salt, friskkværnet peber.
- Servering:
- 8 skiver tørsaltet bacon
- lidt sukker
- 8-10 store kapers med stilk
- 300 g surdejsbrød.
Sådan gør du
- Kog, afdryp, afkøl og skær kartoflerne i halve eller kvarte.
- Bland kartofler, spinatblade, radiser og dildkviste.
- Pisk dressingen sammen, smag til og vend med salaten.
- Læg baconskiverne på en plade med bagepapir, drys en anelse sukker på og bag dem gyldne og sprøde ved 200-225 grader. Læg dem på fedtsugende papir og lad dem afkøle.
- Anret salaten på et fad med kapers, dild og bacon og servér med brød.