Fyldt kalkunbryst med tomatsalat

Fyldt kalkunbryst med tomatsalat

Giv kalkunbrystet masser af saft og smag med nødde- og abrikosfyld.

6

Ingredienser

  • 375 kcal pr portion
  • 40 g hasselnødder
  • 4 tørrede abrikoser
  • 2 spsk pesto
  • 1 helt kalkunbryst, ca. 500 gram
  • salt og peber
  • 400 g tomater
  • 60 g bladselleri
  • 2 avocadoer
  • 1 håndfuld frisk persille
  • 4 spsk olivenolie
  • 2 spsk hvidvinseddike
  • 3 spsk grøn pesto
  • salt og peber
  • 60 g valnødder

Sådan gør du:

  1. 1. Hak nødder og tørrede abrikoser, og rør dem sammen med pesto, salt og peber.
  2. 2. Skær to dybe snit på langs i kalkunbrystet, og fyld nøddefylder i. Kom stegen i et ildfast fad, og steg den i ovnen ved 200 grader i ca. 40 minutter.
  3. 3. Del tomaterne, og snit bladsellerien. Hak avocadoen i tern, og persillen groft. Bland det hele sammen.
  4. 4. Rør en dressing af olie, eddike, salt og peber, og kom den over salaten.
  5. 5. Pynt med pesto og valnødder, og server sammen med skiver af kalkunkødet.
  6. Få mere inspiration til lækker slankemad på ALTfordamerne/opskrifter/sund--slank
PRØV OGSÅ Nem wok med æble