Fyldt kalkunbryst med tomatsalat
Giv kalkunbrystet masser af saft og smag med nødde- og abrikosfyld.
6
Ingredienser
- 375 kcal pr portion
- 40 g hasselnødder
- 4 tørrede abrikoser
- 2 spsk pesto
- 1 helt kalkunbryst, ca. 500 gram
- salt og peber
- 400 g tomater
- 60 g bladselleri
- 2 avocadoer
- 1 håndfuld frisk persille
- 4 spsk olivenolie
- 2 spsk hvidvinseddike
- 3 spsk grøn pesto
- salt og peber
- 60 g valnødder
Sådan gør du:
- 1. Hak nødder og tørrede abrikoser, og rør dem sammen med pesto, salt og peber.
- 2. Skær to dybe snit på langs i kalkunbrystet, og fyld nøddefylder i. Kom stegen i et ildfast fad, og steg den i ovnen ved 200 grader i ca. 40 minutter.
- 3. Del tomaterne, og snit bladsellerien. Hak avocadoen i tern, og persillen groft. Bland det hele sammen.
- 4. Rør en dressing af olie, eddike, salt og peber, og kom den over salaten.
- 5. Pynt med pesto og valnødder, og server sammen med skiver af kalkunkødet.
- Få mere inspiration til lækker slankemad på ALTfordamerne/opskrifter/sund--slank
PRØV OGSÅ Nem wok med æble