Fyldt kyllingebryst med citron og basilikum

Fyldt kyllingebryst med citron og basilikum

Denne vidundelige ret med kylling er både sund og smager fantastisk. Fyld kyllingen med citron og basilikum og server med sprød spidskålssalat.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    337 Kcal
  • Fedt:
    24 %
  • Protein:
    48 %
  • Kulhydrat:
    28 %

2 personer

Total:25 minutter

Ingredienser

  • 2 stk. kyllingebryst a 140 g
  • Salt og peber
  • 2 spsk. reven skal af økologisk citron
  • 1 dl basilikumblade, groftskårne
  • 2 tsk. olivenolie
  • Reven skal af økologisk citron til pynt

Spidskålssalat:

  • 400 g spidskål (gerne både rød og grøn), snittet
  • 100 g ærter, friskbælgede
  • 3 små gulerødder, snittede
  • 3 forårsløg, snittede
  • Brøndkarse

Sådan gør du:

  1. Flæk kyllingebrysterne igennem på langs, således de stadig hænger sammen i den ene side.
  2. Bred kyllingekødet ud, og drys salt, peber, citronskal og basilikumblade på. Fold kødet sammen, og fæstn det med en tandstikker.
  3. Varm 1 tsk. af olien i en pande, og steg kyllingekødet 4-5 minutter på hver side.
  4. Bland alle ingredienser til salaten, smag til med salt, peber og den resterende olivenolie samt brøndkarse, og servér den til kyllingebrystet, drysset med ekstra citronskal.