Fyldt kyllingebryst med citron og basilikum
Denne vidundelige ret med kylling er både sund og smager fantastisk. Fyld kyllingen med citron og basilikum og server med sprød spidskålssalat.
Næringsindhold
- Energi pr. person:337 Kcal
- Fedt:24 %
- Protein:48 %
- Kulhydrat:28 %
2 personer
Total:25 minutter
Ingredienser
- 2 stk. kyllingebryst a 140 g
- Salt og peber
- 2 spsk. reven skal af økologisk citron
- 1 dl basilikumblade, groftskårne
- 2 tsk. olivenolie
- Reven skal af økologisk citron til pynt
Spidskålssalat:
- 400 g spidskål (gerne både rød og grøn), snittet
- 100 g ærter, friskbælgede
- 3 små gulerødder, snittede
- 3 forårsløg, snittede
- Brøndkarse
Sådan gør du:
- Flæk kyllingebrysterne igennem på langs, således de stadig hænger sammen i den ene side.
- Bred kyllingekødet ud, og drys salt, peber, citronskal og basilikumblade på. Fold kødet sammen, og fæstn det med en tandstikker.
- Varm 1 tsk. af olien i en pande, og steg kyllingekødet 4-5 minutter på hver side.
- Bland alle ingredienser til salaten, smag til med salt, peber og den resterende olivenolie samt brøndkarse, og servér den til kyllingebrystet, drysset med ekstra citronskal.