Fyldt mørbrad med appelsinsalat
Kalorier 299 kcal
Protein 23 g 31%
Kulhydrat 25 g 38%
Fedt 10 g 31%
Kostfibre 6 g
(1 person)
Ingredienser
- 85 g svinemørbrad
- 3 stk. soltørrede tomater
- 15 g daggammelt brød (uden skorpe)
- 1 spsk persille (hakket)
- peber
- 1–2 tsk sennep
- 1 dl bouillon
- Fennikel-appelsinsalat:
- 1 appelsin (skiver)
- 100 g fennikel (strimler)
- rucolasalat
- 1–2 tsk citronolivenolie
- salt og peber
- Puds mørbraden af for fedt ogsener. Pres et hul igennem kødetmed skaftet af en grydeske.
- Hak soltørrede tomater,brød, persille og peber i enminihakker og stop fyldet indi mørbraden.
- Læg mørbradeni et lille, ovnfast fad. Smøroversiden med sennep, hældbouillon ved og bag den i en200 grader varm ovn i ca. 30min.
- Vend appelsin, fennikel ogrucolasalat sammen i enskål. Fordel citronolie over ogkrydr med salt og peber.
- Skærmørbraden i skiver og servérsalaten til.
Find flere kalorielette opskrifter i én af - Vægtkonsulenternes mange opskriftsbøger »