Fyldt mørbrad med appelsinsalat

Fyldt mørbrad med appelsinsalat



Kalorier 299 kcal
Protein 23 g 31%
Kulhydrat 25 g 38%
Fedt 10 g 31%
Kostfibre 6 g

(1 person)

Ingredienser

  • 85 g svinemørbrad
  • 3 stk. soltørrede tomater
  • 15 g daggammelt brød (uden skorpe)
  • 1 spsk persille (hakket)
  • peber
  • 1–2 tsk sennep
  • 1 dl bouillon
  • Fennikel-appelsinsalat:
  • 1 appelsin (skiver)
  • 100 g fennikel (strimler)
  • rucolasalat
  • 1–2 tsk citronolivenolie
  • salt og peber

  1. Puds mørbraden af for fedt ogsener. Pres et hul igennem kødetmed skaftet af en grydeske.
  2. Hak soltørrede tomater,brød, persille og peber i enminihakker og stop fyldet indi mørbraden.
  3. Læg mørbradeni et lille, ovnfast fad. Smøroversiden med sennep, hældbouillon ved og bag den i en200 grader varm ovn i ca. 30min.
  4. Vend appelsin, fennikel ogrucolasalat sammen i enskål. Fordel citronolie over ogkrydr med salt og peber.
  5. Skærmørbraden i skiver og servérsalaten til.
  6. Find flere kalorielette opskrifter i én af
  7. Vægtkonsulenternes mange opskriftsbøger »