Fyldte æg med tunmousse

Fyldte æg med tunmousse

Fyldte æg med tunmousse passer rigtig godt til en god påskefrokost.

4 personer

Ingredienser

  • Fyldte æg med tunmousse
  • 4 hårdkogte æg
  • 1 ds. tunfisk i olie
  • 50 g blødt smør
  • 2 spsk. citronsaft
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. hakket basilikum el. persille
  • 1 fed finthakket hvidløg
  • salt, peber
  • Pynt:
  • dild samt ørredrogn el. stenbiderrogn

  1. Kog og pil æggene, og halver dem. Tagblommerne ud. Afdryp tunen, og kom deni en blender eller foodprocessor. Tilsætæggeblommerne og de øvrige ingredienser,og blend det sammen. Smag til medsalt og peber.
  2. Fyld moussen i de halve æg. Pynt meddild og ørredrogn.