Hvid gløgg med hyldeblomst

Gløgg: Hvid gløgg med hyldeblomst

Her får du Marianne Tromborgs lækre opskrift på hvid gløgg med hyldeblomstsaft, stjerneanis, kanel, nelliker og appelsiner...

Hvid gløgg med hyldeblomst til 4 personer

Total:30 minutter

Opskrift på: Hvid gløgg

  • 6 dl økologisk hyldeblomstsaft
  • 10 økologiske stjerneanis
  • 7 økologiske kanelstænger
  • 3 spsk økologiske nelliker
  • skallen fra ½ økologisk appelsin
  • 10 dl hvidvin
  • 20-30 Marconas mandler
  • 20-30 store, gyldne rosiner.

Sådan laver du hvid gløgg med hyldeblomst

  1. 1.Varm alle ingredienserne – undtagen hvidvin, mandler og rosiner. Lad derefter stå og trække et par timer.
  2. 2. Si krydderierne fra gløggen, tilsæt vinen, og varm forsigtigt op – gløggen må IKKE koge. Tilsæt derefter mandler og rosiner, der blot er hakket groft.
  3. 3. Servér i store, flotte glas.