Gløgg: Hvid gløgg med hyldeblomst
Her får du Marianne Tromborgs lækre opskrift på hvid gløgg med hyldeblomstsaft, stjerneanis, kanel, nelliker og appelsiner...
Hvid gløgg med hyldeblomst til 4 personer
Total:30 minutter
Opskrift på: Hvid gløgg
- 6 dl økologisk hyldeblomstsaft
- 10 økologiske stjerneanis
- 7 økologiske kanelstænger
- 3 spsk økologiske nelliker
- skallen fra ½ økologisk appelsin
- 10 dl hvidvin
- 20-30 Marconas mandler
- 20-30 store, gyldne rosiner.
Sådan laver du hvid gløgg med hyldeblomst
- 1.Varm alle ingredienserne – undtagen hvidvin, mandler og rosiner. Lad derefter stå og trække et par timer.
- 2. Si krydderierne fra gløggen, tilsæt vinen, og varm forsigtigt op – gløggen må IKKE koge. Tilsæt derefter mandler og rosiner, der blot er hakket groft.
- 3. Servér i store, flotte glas.
De bedste opskrifter på hjemmelavet gløgg
-
Tranebærgløgg: Rød gløgg uden rødvin
-
Julegløgg med portvinsrosiner
-
Fransk gløgg: Vin chaud med marsala
-
Pink gløgg med granatæblesaft og rosévin
-
Hjemmelavet gløgg
-
Krydret hvid gløgg
-
Klassisk gløgg
-
Skøn gylden gløgg med hyldeblomst & hvidvin
-
Gløgg: Hvid gløgg med hyldeblomst
-
Gløgg
-
Hvid gløgg med mandler