Opskrift på gnocchi bagt med taleggio og gremolata

Gnocchi bagt med taleggio og gremolata

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    756 Kcal
  • Fedt:
    28 %
  • Protein:
    12 %
  • Kulhydrat:
    60 %

4

Ingredienser

  • 500 g gnocchi
  • 200 g tallegio (italiensk cremet rødskimmelost)
  • 1 lille bdt bredbladet persille
  • 2 fed hvidløg
  • Revet citronskal fra ½ citron
  • 200 g groft brød

Sådan gør du

  1. Kog gnocchierne al dente som anvist på emballagen og læg dem i et ildfast fad, evt. fire ildfaste portionsskåle.
  2. Skær osten i skiver og læg dem ovenpå. Gratinér i ovnen ved 225 grader i ca. 10 min. til osten er smeltet og gylden.
  3. Hak persille, hvidløg og citronskal fint og drys det hen over lige inden servering.

Tip

Anden rødkitost kan selvfølgelig også bruges i stedet for taleggio