Skøn opskrift: Sådan laver du varm kakao… med rødvin
Et godt glas rødvin og et lækkert stykke chokolade er et ”match made i heaven”, men det er nok de færreste af os, der har overvejet at blande de to ting sammen.
Det overvejer vi dog kraftigt nu, efter at opskriften på den amerikansk blog Yeah…Immaeatthat har gået sin sejrsgang på nettet.
I al sin enkelhed går det ud på at lave varm chokolade og putte rødvin i.
Blev din nysgerrighed også lige vakt dér? Så se her, hvordan man gør:
Du skal bruge:
- 3,5 dl mælk
- 2 dl rødvin
- 50 gram mørk chokolade
Sådan gør du:
- Varm mælken op i en lille gryde ved medium varme
- Tilsæt den mørke chokolade brækket/hakket i små stykker
- Rør rundt indtil chokoladen er helt opløst og du har en cremet varm chokolademælk
- Tilsæt rødvinen og varm igennem – husk det må ikke koge
- Servér i to store krus eller 6-8 små glas.
På bloggen råder de dig til at drikke rødvinschokoladen i små glas, fremfor en stor kop, da den er meget fyldig og mættende.
Er du til det helt store udtræk, kan du putte en klat flødeskum eller en lille håndfuld mini-skumfiduser på toppen. Og så er det bare at trisse ind på sofaen og krybe ned under plaiden… Vi ses til foråret!