Opskrift på græskar-karry med kokosmælk

Græskar-karry med kokosmælk

4

Ingredienser

  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 1 lille butternut græskar
  • 1 grøn peberfrugt
  • 1½ tsk chili, finthakket
  • 4 dl vand eller grøntsagsbouillon
  • 1 dåse kokosmælk
  • 1-2 spsk citronsaft
  • salt og peber
  • ½ dl persille, hakket.
  • Tilbehør: kogte ris.

Sådan gør du

  1. Snit løget i små tern. Skræl græskaret, halvér det og skrab kernerne ud med en ske, og skær græskaret i tern. Halver peberfrugten og fjern stilk og kerner og skær den i tern.
  2. Kom olie i en gryde og steg løg og hvidløg mørt – tilsæt græskar, chili og peberfrugt og rist fortsat ved svag varme 4-5 min.
  3. Hæld vand herved og lad det koge 5 min. yderligere, hæld kokosmælk i gryden og kog, indtil det opnår cremet konsistens. Krydr med lidt citronsaft, salt og peber.