Gratinerede ferskner og hindbær

Gratinerede ferskner og hindbær

Hurtig og lækker dessert

4 personer

Ingredienser

  • Gratinerede ferskner og hindbær
  • 4 ferskner eller nektariner
  • 150 g hindbær
  • Fyld:
  • 8 mandelbiscotti (italienske mandelkager)
  • 2 spsk. marsala, sherry eller appelsinsaft
  • 30 g blødt smør
  • 3 spsk. sukker
  • 150 g mascarpone eller cremefraiche 38 %
  • 4 spsk. flydende honning eller ahornsirup

  1. Halver fersknerne, og fjernstenene. Flå skindet af dem.Skær fersknerne i tern. Fordelfersknerne i et smurt ovnfast fad.Fordel skyllede og afdryppedehindbær over.
  2. Knus kagerne, og kom dem ien skål. Bland dem med marsala,smør og sukker. Fordel blandingenover frugten. Fordel klatteraf mascarpone over. Bag frugtenved 200 gr. på midterste ovnribbeca. 25 min. Dryp honning over vedserveringen.