Grillbøffer med peberfrugter og pesto-kartoffelsalat
(6 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 45 min.
- Koge/stegetid: ca. 30 min.
- Ikke fryse-egnet
- Ingredienser:
- 6 bøffer (f.eks. entrecote eller tykstegsbøffer)
- 1 dl olivenolie
- 2-3 røde peberfrugter (stykker, uden kerner)
- salt og friskkværnet peber
- Pesto-kartoffelsalat:
- 2 kg nye kartofler (skrubbede, kogte)
- 2 små glas grøn pesto
- Pynt:
- basilikum
- Dup bøfferne tørre med køkkenrulle og pensl dem med lidt olie.
- Brun bøffer og peberfrugter på en meget varm grillrist over gløderne i et bål eller på en havegrill.
- Steg videre ved lavere varme i 3-4 min. på hver side. Krydr med salt og peber.
- Pesto-kartoffelsalat:
- Bland stykker af kolde kartofler med pesto og smag til med salt og peber.