Grillbøffer med peberfrugter og pesto-kartoffelsalat

Grillbøffer med peberfrugter og pesto-kartoffelsalat

(6 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 45 min.
  • Koge/stegetid: ca. 30 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • Ingredienser:
  • 6 bøffer (f.eks. entrecote eller tykstegsbøffer)
  • 1 dl olivenolie
  • 2-3 røde peberfrugter (stykker, uden kerner)
  • salt og friskkværnet peber
  • Pesto-kartoffelsalat:
  • 2 kg nye kartofler (skrubbede, kogte)
  • 2 små glas grøn pesto
  • Pynt:
  • basilikum

  1. Dup bøfferne tørre med køkkenrulle og pensl dem med lidt olie.
  2. Brun bøffer og peberfrugter på en meget varm grillrist over gløderne i et bål eller på en havegrill.
  3. Steg videre ved lavere varme i 3-4 min. på hver side. Krydr med salt og peber.
  4. Pesto-kartoffelsalat:
  5. Bland stykker af kolde kartofler med pesto og smag til med salt og peber.