Grillede grøntsager og flankesteak
Næringsindhold
- Energi pr. person:728 Kcal
- Fedt:22 %
- Protein:16 %
- Kulhydrat:62 %
4
Total:25 minutter
Ingredienser
- 1 aubergine
- salt
- 2 squash
- 3 røde peberfrugter.
- 600 g flankesteak
- 2 fed hvidløg
- salt, peber.
- 1 spsk olivenolie
- 1 spsk hvidvinseddike.
- Rucola
- 300 g groft brød.
Sådan gør du
- Skær aubergine og squash i tynde skiver. Drys aubergineskiverne med lidt salt.
- Halvér peberfrugterne, fjern kernerne og tryk peberfrugterne flade.
- Grill peberfrugterne på skindsiden til det bobler op, afkøl en anelse, træk skindet af og skær dem i brede strimler.
- Skrab saltet af aubergineskiverne og grill dem og squashskiverne på begge sider.
- Krydr kødet med knust hvidløg, salt og peber og grill det 3-5 min. på hver side afhængig af tykkelse.
- Dryp de grillede grønsager med en marinade af olivenolie, hvidvinseddike, salt og peber.
- Skær kødet i skiver og læg det ved, drys med rucola og server med brød.