Grillede kammuslinger med tomatsalsa og citronpasta
4 pers.
Ingredienser
- 12 store kammuslinger
- 1 gul peber
- 4 træspyd (læg dem i blød i
- 30 min. i koldt vand)
- olivenolie
- salt, peber
- Tomatsalat:
- 2 skalotteløg
- 1 fed hvidløg
- 2 spsk. rosmarin
- 4 spsk. olivenolie
- 2 spsk. hvid balsamico
- 6 tomater
- salt, peber
- ½ grøn krølsalat eller blandede spæde salater
- Sæt kammuslingerne på spyd skiftevis med peberfrugt i tern. Pensl med olivenolie. Grill spyddene over trækulsgrill ca. 8 min. i alt. Krydr dem med salt og peber.
- Hak skalotteløg, hvidløg og rosmarin. Svits løgene i olivenolien i en lille gryde. Kom rosmarin og balsamico i, og kog det sammen 2-3 min. Skær tomaterne i halve både, og vend dem i. Krydr med salt og peber. Anret tomatblandingen over den snittede grønne salat. Server tomatsalaten til spyddene.