Grillede kammuslinger med tomatsalsa og citronpasta

Grillede kammuslinger med tomatsalsa og citronpasta

4 pers.

Ingredienser

  • 12 store kammuslinger
  • 1 gul peber
  • 4 træspyd (læg dem i blød i
  • 30 min. i koldt vand)
  • olivenolie
  • salt, peber
  • Tomatsalat:
  • 2 skalotteløg
  • 1 fed hvidløg
  • 2 spsk. rosmarin
  • 4 spsk. olivenolie
  • 2 spsk. hvid balsamico
  • 6 tomater
  • salt, peber
  • ½ grøn krølsalat eller blandede spæde salater

  1. Sæt kammuslingerne på spyd skiftevis med peberfrugt i tern. Pensl med olivenolie. Grill spyddene over trækulsgrill ca. 8 min. i alt. Krydr dem med salt og peber.
  2. Hak skalotteløg, hvidløg og rosmarin. Svits løgene i olivenolien i en lille gryde. Kom rosmarin og balsamico i, og kog det sammen 2-3 min. Skær tomaterne i halve både, og vend dem i. Krydr med salt og peber. Anret tomatblandingen over den snittede grønne salat. Server tomatsalaten til spyddene.