grillede lam

Grillede lammechops med spinatsalat

Sund mad på menuen.

4

Ingredienser

  • 8 lammechops
  • 1-2 fed knust hvidløg
  • 1 tsk timian
  • salt, peber
  • 2 tsk olivenolie
  • Spinatsalat:
  • 1 bakke babyspinat
  • 25 g gojibær
  • 25 g mandler
  • 2-3 stilke frisk mynte
  • saft af ½ citron
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk balsamico
  • 1 tsk grovkornet sennep
  • 1 tsk honning
  • 75 g feta/skyr-salattern
  • 4 gode skiver fuldkornsspeltbrød

Sådan gør du:

  1. Gnid lammekødet med hvidløg, timian, salt, peber og olie. Steg det på en varm pande, evt. en grillpande i 2.3 min. på hver side.
  2. Bland ingredienserne til salaten. Pisk dressingen sammen, og smag den til, før den vendes med salaten, der drysses med feta. Server salaten til de stegte lammechops med speltbrød.
  3. Energi pr. person: 500 kcal, fedt 30%, protein 26%, kulhydrat 44%