Grillede lammechops med spinatsalat
Sund mad på menuen.
4
Ingredienser
- 8 lammechops
- 1-2 fed knust hvidløg
- 1 tsk timian
- salt, peber
- 2 tsk olivenolie
- Spinatsalat:
- 1 bakke babyspinat
- 25 g gojibær
- 25 g mandler
- 2-3 stilke frisk mynte
- saft af ½ citron
- 1 spsk olivenolie
- 1 spsk balsamico
- 1 tsk grovkornet sennep
- 1 tsk honning
- 75 g feta/skyr-salattern
- 4 gode skiver fuldkornsspeltbrød
Sådan gør du:
- Gnid lammekødet med hvidløg, timian, salt, peber og olie. Steg det på en varm pande, evt. en grillpande i 2.3 min. på hver side.
- Bland ingredienserne til salaten. Pisk dressingen sammen, og smag den til, før den vendes med salaten, der drysses med feta. Server salaten til de stegte lammechops med speltbrød.
- Energi pr. person: 500 kcal, fedt 30%, protein 26%, kulhydrat 44%