Grillede spareribs
En god hjemmelavet barbecuesauce er helehemmeligheden bag himmelsk grillmad, dener oven i købet nem at lave, og så kan denbruges på både kød og grønsager.
4 personer
Ingredienser
- 2 kg spareribs (svineribben)
- salt
- et par laurbærblade
- 1 løg
- hele peberkorn
- Barbecuesauce:
- 1 løg
- 1 spsk. olie
- 3 spsk. brun farin
- 1 dl æbleeddike
- 3 dl tomatketchup
- 3 spsk. worchestershire sauce
- 2 tsk. dijonsennep
- 1 tsk. tabasco
- salt, peber
- Tilbehør:
- salat, flute og grillede majs
- Kog spareribsene ca. 1time i letsaltet vand, gernemed et par laurbærblade, 1overskåret løg og hele peberkorn.De skal simre stilleog roligt og må endelig ikkebulderkoge.
- Til saucen skal du hakkeløget. Svits det kort i olie ien gryde, og tilsæt de øvrigeingredienser. Kog saucensammen ca. 5 min. Penslnoget af barbecuesaucen påde forkogte spareribs, og grilldem direkte på trækulsgrillen,til de er gyldne og lækre.Eller i ovnen ved 225 gr. i ca.25-30 min.