Grillede spareribs

Grillede spareribs

En god hjemmelavet barbecuesauce er helehemmeligheden bag himmelsk grillmad, dener oven i købet nem at lave, og så kan denbruges på både kød og grønsager.

4 personer

Ingredienser

  • 2 kg spareribs (svineribben) 
  • salt 
  • et par laurbærblade 
  • 1 løg 
  • hele peberkorn
  • Barbecuesauce:
  • 1 løg 
  • 1 spsk. olie 
  • 3 spsk. brun farin 
  • 1 dl æbleeddike
  • 3 dl tomatketchup 
  • 3 spsk. worchestershire sauce
  • 2 tsk. dijonsennep 
  • 1 tsk. tabasco 
  • salt, peber
  • Tilbehør:
  • salat, flute og grillede majs

  1. Kog spareribsene ca. 1time i letsaltet vand, gernemed et par laurbærblade, 1overskåret løg og hele peberkorn.De skal simre stilleog roligt og må endelig ikkebulderkoge.
  2. Til saucen skal du hakkeløget. Svits det kort i olie ien gryde, og tilsæt de øvrigeingredienser. Kog saucensammen ca. 5 min. Penslnoget af barbecuesaucen påde forkogte spareribs, og grilldem direkte på trækulsgrillen,til de er gyldne og lækre.Eller i ovnen ved 225 gr. i ca.25-30 min.