Grillede squash

Grillede squash med ærtespirer og gedefeta

En lun salat, som nemt kan laves i samme ombæring som kødet, når grillen allerede er i gang.

6-8

Ingredienser

  • 2-3 squash, afhængig af størrelse
  • olivenolie til at pensle med
  • 1 bakke ærtespirer
  • ca. 150 g gedefeta
  • 3-4 spsk god mørk balsamicoeddike, gerne en indkogt
  • god olivenolie
  • havsalt og peber

Sådan gør du

  1. Skær squashene i skiver på lidt under 1 cm’s tykkelse, og pensl dem med en smule smør. Grill skiverne et par minutter på hver side, indtil de er bløde med let bid og har tydelige grillstreger. Anret på et fad med ærtespirerne, og dryp med balsamico og olie efter smag, og drys med havsalt og friskkværnet peber. Smuldr gedeosten over, og servér.
  2. Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter