-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”

Grillet fisk med kartoffelsalat
Næringsindhold
- Energi pr. person:666 Kcal
- Fedt:25 %
- Protein:27 %
- Kulhydrat:48 %
4
Ingredienser
- 1 kg små nye kogte kartofler
- ½ dl olivenolie
- ¼ dl hvidvinseddike
- 1 fed hvidløg
- salt, peber
- 2 hakkede rødløg
- revet citronskal fra ½ citron
- 35 g kapers
- ¼ dl ristede pinjekerner
- 75 g grønne oliven uden sten
- hakket persille.
- 800 g kulmulefilet med skind
- olivenolie.
- Servering:
- 1 bdt. brøndkarse
- 1 citron
- 300 g groft brød.
Sådan gør du
- Halvér de største kartofler.
- Pisk olivenolie, eddike, knust hvidløg, salt og peber sammen.
- Vend kartofler og rødløg i marinaden og tilsæt citronskal, kapers, pinjekerner, hakkede oliven samt persille. Bland salaten og lad den trække, mens fisken grilles.
- Pensl skindsiden med lidt olie og grill fisken på skindsiden ca. 6 minutter, til kødet er hvidt og fast.
- Drys salaten med brøndkarse og servér den til fisken sammen med groft brød og citron.