Opskrift på grillet fisk med kartoffelsalat

Grillet fisk med kartoffelsalat

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    666 Kcal
  • Fedt:
    25 %
  • Protein:
    27 %
  • Kulhydrat:
    48 %

4

Ingredienser

  • 1 kg små nye kogte kartofler
  • ½ dl olivenolie
  • ¼ dl hvidvinseddike
  • 1 fed hvidløg
  • salt, peber
  • 2 hakkede rødløg
  • revet citronskal fra ½ citron
  • 35 g kapers
  • ¼ dl ristede pinjekerner
  • 75 g grønne oliven uden sten
  • hakket persille.
  • 800 g kulmulefilet med skind
  • olivenolie.
  • Servering:
  • 1 bdt. brøndkarse
  • 1 citron
  • 300 g groft brød.

Sådan gør du

  1. Halvér de største kartofler.
  2. Pisk olivenolie, eddike, knust hvidløg, salt og peber sammen.
  3. Vend kartofler og rødløg i marinaden og tilsæt citronskal, kapers, pinjekerner, hakkede oliven samt persille. Bland salaten og lad den trække, mens fisken grilles.
  4. Pensl skindsiden med lidt olie og grill fisken på skindsiden ca. 6 minutter, til kødet er hvidt og fast.
  5. Drys salaten med brøndkarse og servér den til fisken sammen med groft brød og citron.