Salat med pære, valnødder og grillet gedeost
En salt med sødt og syrligt fra pærer og gedeost.
4
Total:20 minutter
Ingredienser
- 12 skiver surdejsbrød
- 200 g gedeost i rulle
- olivenolie
- 4 pærer, skåret ud i halve eller kvarte stykker
- 100 g valnødder
- 1 bundt radiser eller ræddiker
- 1 bakke salat, ca. 300 g. F.eks. rucola, feldsalat, karse og radichio
- Dressing rørt af:
- 2 spsk æble- eller kirsebæreddike
- ½ dl olivenolie
- 1 spsk honning
Sådan laver du salaten
- Skær gedeosten i skiver og læg dem på brødskiverne. Dryp med olivenolie. Grill brødene i ovnen i ca. 5 min til de er sprøde og gyldne.
- Rist pærer og valnødder på en tør pande. Skær ræddiker eller radiser i mindre stykker.
- Vend salaterne med pærer, radiser og valnødder. Kom gedeostbrødene ovenpå og dryp med dressingen.