Opskrift på salat med pære, valnødder og grillet gedeost

Salat med pære, valnødder og grillet gedeost

En salt med sødt og syrligt fra pærer og gedeost.

4

Total:20 minutter

Ingredienser

  • 12 skiver surdejsbrød
  • 200 g gedeost i rulle
  • olivenolie
  • 4 pærer, skåret ud i halve eller kvarte stykker
  • 100 g valnødder
  • 1 bundt radiser eller ræddiker
  • 1 bakke salat, ca. 300 g. F.eks. rucola, feldsalat, karse og radichio
  • Dressing rørt af:
  • 2 spsk æble- eller kirsebæreddike
  • ½ dl olivenolie
  • 1 spsk honning

Sådan laver du salaten

  1. Skær gedeosten i skiver og læg dem på brødskiverne. Dryp med olivenolie. Grill brødene i ovnen i ca. 5 min til de er sprøde og gyldne.
  2. Rist pærer og valnødder på en tør pande. Skær ræddiker eller radiser i mindre stykker.
  3. Vend salaterne med pærer, radiser og valnødder. Kom gedeostbrødene ovenpå og dryp med dressingen.