Opskrift på grillet parmakylling og squash med rosiner i balsamico

Grillet parmakylling og squash med rosiner i balsamico

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    475 Kcal
  • Fedt:
    21 %
  • Protein:
    36 %
  • Kulhydrat:
    43 %

4 personer

Total:25 minutter

Ingredienser

  • 50 g rosiner
  • 2 spsk balsamico
  • 800 g små nye kartofler
  • 4 kyllingefileter à 150 g
  • 4 skiver lufttørret parmaskinke
  • 4 rosmarinkviste
  • salt, peber
  • 2 squash
  • 1/2 dl pinjekerner
  • rucola.

Sådan gør du

  1. Giv rosinerne et hurtigt opkog i balsamico.
  2. Kog kartoflerne 15 min. i letsaltet vand.
  3. Pak kyllingefileterne ind i parmaskinke, sæt dem på rosmarinspyd (du tager en kvist og stikker igennem) og krydr med salt og peber. Grill kyllingen ca. 15 min. ved indirekte varme og lad dem hvile tildækket i 5 min.
  4. Skær squashene i tynde skiver på langs og grill dem på begge sider.
  5. Dryp squashene med rosiner kogt i balsamico og drys med pinjekerner samt rucola.
  6. Servér salaten til kyllingefileterne sammen med kartofler.

Tip

Lad kartoflerne køle lidt af, inden du serverer dem, så smager de af endnu mere.