Grillet parmakylling og squash med rosiner i balsamico
Næringsindhold
- Energi pr. person:475 Kcal
- Fedt:21 %
- Protein:36 %
- Kulhydrat:43 %
4 personer
Total:25 minutter
Ingredienser
- 50 g rosiner
- 2 spsk balsamico
- 800 g små nye kartofler
- 4 kyllingefileter à 150 g
- 4 skiver lufttørret parmaskinke
- 4 rosmarinkviste
- salt, peber
- 2 squash
- 1/2 dl pinjekerner
- rucola.
Sådan gør du
- Giv rosinerne et hurtigt opkog i balsamico.
- Kog kartoflerne 15 min. i letsaltet vand.
- Pak kyllingefileterne ind i parmaskinke, sæt dem på rosmarinspyd (du tager en kvist og stikker igennem) og krydr med salt og peber. Grill kyllingen ca. 15 min. ved indirekte varme og lad dem hvile tildækket i 5 min.
- Skær squashene i tynde skiver på langs og grill dem på begge sider.
- Dryp squashene med rosiner kogt i balsamico og drys med pinjekerner samt rucola.
- Servér salaten til kyllingefileterne sammen med kartofler.