Grillet squash med salsa og salat
Næringsindhold
- Energi pr. person:490 Kcal
- Fedt:30 %
- Protein:18 %
- Kulhydrat:52 %
4
Total:25 minutter
Ingredienser
- 2 squash
- 1 håndfuld rucola
- 2 spsk kapers
- 1 fed hvidløg
- 1 spsk hvidvinseddike
- 1 spsk olivenolie
- salt, peber
- 500 g store, røde tomater
- 200 g frisk mozzarella
- 1 bundt frisk basilikum
Sådan gør du
- Skær squashene i tynde skiver på langs og grill dem hurtigt på begge sider.
- Hak rucola, kapers og hvidløg og rør det sammen med hvidvinseddike samt olivenolie. Smag til med salt og peber.
- Hak tomaterne groft, skær mozzarella i mindre stykker og bland med basilikum.
- Dryp squashskiverne med rucolasalsa og fordel tomatsalaten oven på.
- Servér med groft brød.