Grillkylling med lakrids og salat
Grillet kylling med lakrids er et hit, især når den kan komme på en udendørsgrill.
4
Ingredienser
- 4 kyllingebryster
- 4tsk lakridspulver, f.eks. Raw Liquorice Powder by Johan Bülow
- salt
- peber
- 4 tsk lakridssirup, f.eks. Sweet Liquorice Syrup by Johan Bülow.
- Tilbehør: flute og en god salat
Sådan laver du grillkylling med lakrids
- Massér kyllingebrysterne med lakridspulver, salt og peber, og lad dem trække i ca. en halv time, imens grillen bliver klar. Lige før kyllingebrysterne grilles, lægges en tsk. lakridssirup ovenpå kyllingebrysterne,
- (siruppen smelter selv ud). Grill kyllingebrysterne til de er gennemstegte og nyd dem med en kølig lakrids stout, frisk salat og et groft flute.
- Se også opskrift på Mojito med hindbær og lakrids.