Grillpølser og kartoffelsalat
Grillpølser er populære om sommeren. Her serverer vi dem med en spændende og lidt anderledes kartoffelsalat..
2 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Stegetid: 10 min.
- 2-4 grillpølser
- 1/2 spsk olie
- 400 g kogte kartofler (tern)
- 2 stilke blegselleri (fintsnittet)
- 2 forårsløg (fintsnittet)
- 1 hårdkogt æg
- purløg eller persille
- Dressing:
- 50 g mayonnaise
- 3 spsk cremefraiche
- eller lignende
- 1 tsk dijonsennep
- 1/2-1 spsk citronsaft
- 1/2 tsk worcestershiresovs
- 1/2 tsk sukker
- salt og peber
- Rør mayonnaise sammen med cremefraiche og sennep og smag til med citronsaft, worcestershiresovs, sukker, salt og peber.
- Vend kartofler, blegselleri og forårsløg i dressingen.
- Bland hakket hårdkogt æg med fintsnittet purløg eller hakket persille og drys det over kartoffelsalaten.
- Rist pølserne på en pande med en smule olie ved svag varme ca. 10 min. og servér med kartoffelsalaten