Grillpølser og kartoffelsalat

Grillpølser og kartoffelsalat

Grillpølser er populære om sommeren. Her serverer vi dem med en spændende og lidt anderledes kartoffelsalat..

2 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Stegetid: 10 min.
  • 2-4 grillpølser
  • 1/2 spsk olie
  • 400 g kogte kartofler (tern)
  • 2 stilke blegselleri (fintsnittet)
  • 2 forårsløg (fintsnittet)
  • 1 hårdkogt æg
  • purløg eller persille
  • Dressing:
  • 50 g mayonnaise
  • 3 spsk cremefraiche
  • eller lignende
  • 1 tsk dijonsennep
  • 1/2-1 spsk citronsaft
  • 1/2 tsk worcestershiresovs
  • 1/2 tsk sukker
  • salt og peber

  1. Rør mayonnaise sammen med cremefraiche og sennep og smag til med citronsaft, worcestershiresovs, sukker, salt og peber.
  2. Vend kartofler, blegselleri og forårsløg i dressingen.
  3. Bland hakket hårdkogt æg med fintsnittet purløg eller hakket persille og drys det over kartoffelsalaten.
  4. Rist pølserne på en pande med en smule olie ved svag varme ca. 10 min. og servér med kartoffelsalaten