Grillspyd med svinekød og nektariner

Grillspyd med svinekød og nektariner

(2 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 30 min.
  • Marinering: min. 20 min.
  • Stegetid: 12 min.
  • Ingredienser:
  • 2 tykke nakkekoteletter (eller 1 lille svinemørbrad)
  • 2 nektariner (eller ferskner)
  • 1 rødløg
  • Marinade:
  • 2 tsk. dijonsennep
  • 1 citron (økologisk)
  • 1 tsk. farin
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk. frisk timian (eller 1 tsk. rosmarin)
  • 1 spsk. olivenolie
  • salt og peber
  • Tilbehør:
  • kartoffelsalat
  • eller friskkogte nye kartofler

  1. Marinade:
  2. Rør sennep sammen med fintrevet citronskal, 1 spsk. citronsaft, farin, knust hvidløg og 1 spsk. finthakket timian. Tilsæt olie, salt og peber.
  3. Skær kødet i store terninger, vend dem i marinaden, og lad dem trække i 20 min. på køkkenbordet eller i køleskab i 3-8 timer.
  4. Vask nektarinerne, udsten dem, og skær dem i tykke både. Pil rødløget, og skær det i både.
  5. Træk kød, nektariner og rødløg på spyd, og steg dem på en varm grill i 2-3 min. på alle fire sider (10-12 min. i alt).