Gris på spyd
Sticky gris med hoisin-chili-sauce og masser af smag
4
Ingredienser
- Hoisin-chili-sauce:
- 2 fed knust hvidløg
- 1 tsk reven ingefær
- 1 spsk tomatpasta
- 1 tsk sød chili
- 1 knsp five spicekrydderi
- ¾ dl hoisin sauce
- 2 tsk olie
- 2 tykke svinekoteletter 600-700 g
- 4 søde kartofler (1 kg)
- 2 spsk olie til pensling
- lidt sød paprika
- 1 bakke mikrosalater eller babysalater
- 300 g fuldkornsbrød
Sådan gør du:
- Rør ingredienserne til saucen sammen. Skær koteletterne i brede stykker, vend dem med saucen, og sæt dem på spid. Grill kødet 6-8 minutter over gode gløder, og vend det jævnligt.
- Skrub og tryk kartoflerne tørre, flæk dem igennem, pensl dem med olie, og grill dem 15-20 minutter afhængig af størrelsen. Drys kartoflerne med krydderier, og server dem til kødet med salat.
- Energi pr. person: 760 kcal, fedt 30%, protein 24%, kulhydrat 46%