Grøn suppe med pesto
Mættende og cremet suppe – hvis du gerne vil spare lidt på kalorierne, så vælg en mere mager type feta.
4
Ingredienser
- 2 rødløg
- 2 fed hvidløg
- 1 spsk olivenolie
- 750 g kartofler
- ca. 12 dl grøntsagsbouillon
- 4 dl frosne ærter
- Pesto:
- 3 håndfulde bredbladet persille
- ½ dl olivenolie
- 2 spsk mandler
- salt og peber
- Topping:
- 100 g gedefeta
- 1 bundt brøndkarse
- 1 tsk rosa peber
Sådan gør du
- 1/ Hak løg og hvidløg fint. Varm olie op i en gryde, og svits løg og hvidløg i et minut. Skær kartoflerne ud i små tern, og put dem i gryden. Hæld bouillon ved, og lad det hele simre i ca. 30 min. Tilsæt ærterne, og lad dem simre med i 5 min. Blend suppen med en stavblender, og tilsæt mere vand, hvis suppen er for tyk. Smag til med salt og peber.
- 2/ Kom persille, olie, mandler, salt og peber i en blender eller minihakker, og blend, indtil konsistensen er som tyk pesto.
- 3/ Servér suppen med en skefuld pesto, feta, brøndkarse og et drys af rosa peber.
- Der er 490 kcal pr. portion.
- Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter
SE OGSÅ på Hjemmet.dk: Grøntsagssuppe med hasselnødder