Opskrift på grønlandske rejer med hvidløgsmayo og rugbrødscroutoner

Grønlandske rejer med hvidløgsmayo og rugbrødscroutoner

Denne ret både sund, men også ideel til vægttab, samtidig med, at den er super delikat og næsen smager 'forbudt' med hvidløgsmayonnaisen.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    400 Kcal

1

Total:10 minutter

Ingredienser

  • 1 pakke grøndlanske rejer fra frost
  • 100 g hytteost
  • 1,5 spsk mayonnaise
  • 1 tsk grovkornet sennep
  • 1/2 fed hvidløg
  • evt. lidt frisk purløg
  • 1 skive rugbrød
  • 2-3 gulerødder
  • evt. lidt citron og friske urter til pynt

Sådan laver du rejer

  1. Tø rejerne op ved at lægge dem i en skål og hælde kogende vand over. Lad dem trække i det varme vand nogle minutter. Rør undervejs. Hæld vandet fra.
  2. Rør hytteost, mayonnaise, sennep, fint revet hvidløg og fint hakket purløg sammen i en skål.
  3. Skær rugbrød i små tern og rist stavene på en tør pande i 2-3 min på hver side. Skræl gulerødderne og snit dem i stave.
  4. Anret rejerne og hvidløgsmayonaissen i hvert sit glas eller på en tallerken.
  5. Servér rugbrøds- og gulerodsstave til.
  6. Giv evt. ekstra smag med en skrive citron og evt. lidt friskhakket persille eller kørvel.
  7. Se også opskrift på Spaghetti med muslinger og hvidløgsbrødkrummer.