Grøntsagsæggekage

Grøntsagsæggekage

(4 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 30 min.
  • Stegetid: ca. 20 min.
  • Ingredienser:
  • 10 æg
  • 2 dl mælk
  • 2 spsk. kartoffelmel (eller majsstivelse)
  • 125 g fast komælksost
  • friskkværnet peber
  • 2 bakker frisk babyspinat (eller ca. 8 kugler hel spinat fra frost)
  • 25 g smør
  • Drys:
  • 1 bundt purløg (eller 1 potte)
  • Tilbehør:
  • 8 skiver groft rugbrød
  • evt. smør

  1. Pisk æg sammen medkartoffelmel, tilsæt mælkog revet ost og krydr medpeber.
  2. Varm spinaten i smørpå en pande, til denfalder sammen, eller ergennemvarm.
  3. Hæld æggemassen påpanden, og steg videreved svag varme i ca. 10min., til den er næstenhelt stivnet.
  4. Servér æggekagen medet drys fintklippet purløg,rugbrød og evt. smør.