Opskrift på grovbolle med urteomelet og salat

Grovbolle med urteomelet og salat

4

Ingredienser

  • 4 grove boller
  • 1 stor håndfuld blandede krydderurter, f.eks. persille, mynte og purløg
  • 8 æg
  • salt
  • 2 spsk neutral olie
  • ½ salathoved

Sådan laver du grovbollerne

  1. 1. Flæk bollerne, og vask og tør salaten. Hak krydderurterne.
  2. 2. Lav fire tynde omeletter med to æg ad gangen, så hver bolle får sin egen omelet. Pisk to æg let sammen med lidt krydderurter og en knivspids salt. Varm lidt olie op i en pande, og hæld æggeblandingen i. Lad den stege, til den er fast – det tager kun 1-2 minutter. Fold omeletten sammen 2 gange, og læg i en bolle med salat.
  3. Tip:
  4. I New York er der masse af gadeboder, hvor du om morgenen kan købe ”eggs on a roll”, dvs. æg i en bolle. Det er en hurtig og nem måde at få morgenmad på, og det er smart, hvis du lige skal have den med dig i hånden.