Hamburgerryg med tzatziki

Hamburgerryg med tzatziki

Saftig hamburgerryg med lækkert tilbehør.

4 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 15 min.
  • Kogetid: 40 min.
  • 600-800 g hamburgerryg
  • Tzatziki:
  • ½ agurk
  • 3 dl græsk yoghurt (10%)
  • 1-2 fed hvidløg
  • salt og peber
  • Tilbehør: tomatsalat og ovnbagte halve kartofler krydret
  • med oregano

  1. Kog hamburgerryggen i ca. 40 min. Lad den trække i kogevandet i ca. 20 min. Fjern kogenettet, og skær kødet i tynde skiver.
  2. Tzatziki:Riv agurken på råkostjernet. Kom den i en sigte, og drys med salt. Pres saften ud med bagsiden af en ske. Bland agurk, yoghurt, presset hvidløg, salt og peber i en skål.
  3. Servér tzatzikien til hamburgerryggen sammen med tomatsalat og ovnbagte kartofler.
  4. Tip: Brug rester af hamburgerryg til f.eks. pålæg.