Hamburgerryg med tzatziki
Saftig hamburgerryg med lækkert tilbehør.
4 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 15 min.
- Kogetid: 40 min.
- 600-800 g hamburgerryg
- Tzatziki:
- ½ agurk
- 3 dl græsk yoghurt (10%)
- 1-2 fed hvidløg
- salt og peber
- Tilbehør: tomatsalat og ovnbagte halve kartofler krydret
- med oregano
- Kog hamburgerryggen i ca. 40 min. Lad den trække i kogevandet i ca. 20 min. Fjern kogenettet, og skær kødet i tynde skiver.
- Tzatziki:Riv agurken på råkostjernet. Kom den i en sigte, og drys med salt. Pres saften ud med bagsiden af en ske. Bland agurk, yoghurt, presset hvidløg, salt og peber i en skål.
- Servér tzatzikien til hamburgerryggen sammen med tomatsalat og ovnbagte kartofler.
- Tip: Brug rester af hamburgerryg til f.eks. pålæg.