Havregrynskugler med kokos og krymmel
Her har vi gjort havregrynskuglerne lidt mere sjove og festlige ved at trille dem i farverigt krymmel.
ca. 30 stk. havregrynskugler
Total:25 minutter
Ingredienser
- Havregrynskugler med kokos og krymmel
- 175 g havregryn (fintvalsede)
- 100 g flormelis
- 4-5 spsk kakao
- 50 g smør (blødt)
- 4-5 spsk marmelade (eller frugtmos)
- evt. sukker og salt
- Drys:
- krymmel, kokosmel, kakao, lakridspulver, flormelis
Sådan laver du havregrynskugler med kokos og krymmel
- Bland de tørre ingredienser og tilsæt smør og marmelade. Kør det sammen med en håndmikser.
- Smag til med sukker og evt. en smule salt. Tril massen til kugler og tril dem i dit yndlingsdrys.
SE OGSÅ:Sunde kokostoppe
SE OGSÅ:Havregrynskugler med energi
SE OGSÅ:Havregrynskugler med kakao