Havregrynskugler med kokos og krymmel

Havregrynskugler med kokos og krymmel

Her har vi gjort havregrynskuglerne lidt mere sjove og festlige ved at trille dem i farverigt krymmel.

ca. 30 stk. havregrynskugler

Total:25 minutter

Ingredienser

  • Havregrynskugler med kokos og krymmel
  • 175 g havregryn (fintvalsede)
  • 100 g flormelis
  • 4-5 spsk kakao
  • 50 g smør (blødt)
  • 4-5 spsk marmelade (eller frugtmos)
  • evt. sukker og salt
  • Drys:
  • krymmel, kokosmel, kakao, lakridspulver, flormelis

Sådan laver du havregrynskugler med kokos og krymmel

  1. Bland de tørre ingredienser og tilsæt smør og marmelade. Kør det sammen med en håndmikser.
  2. Smag til med sukker og evt. en smule salt. Tril massen til kugler og tril dem i dit yndlingsdrys.
SE OGSÅ:Sunde kokostoppe