Havregrynskugler med melon

Havregrynskugler med melon

Havregrynskugler på pind ser festligt ud på kagebordet.

ca. 25 stk. havregrynskugler

Ingredienser

  • Havregrynskugler med melon
  • 4 dl havregryn
  • 4 tørrede figner
  • 2 spsk rosiner
  • 2 spsk kakao
  • 50 g smør (blødt)
  • 1 dl flormelis
  • evt. 2-3 spsk appelsinjuice
  • ca. 1 dl kokosmel
  • ca. 25 tandstikkere (eller andre små pinde)
  • 1 melon (skrællet, små firkanter)

Sådan laver du havregrynskugler med melon

  1. Kom havregryn i en foodprocessor. Skær stilkene af fignerne og kom dem i maskinen med rosiner, kakao, smør og flormelis.
  2. Kør til ensartet konsistens.
  3. Tilsæt evt. appelsinjuice, hvis massen er for tør.
  4. Form til kugler, tril dem i kokosmel og sæt dem i køleskab, til de er kolde.
  5. Sæt pinde i og sæt dem i melonstykker.

Tip

Havregrynskuglerne er fryseegnede (uden melon).