Havregrynskugler med melon
Havregrynskugler på pind ser festligt ud på kagebordet.
ca. 25 stk. havregrynskugler
Ingredienser
- Havregrynskugler med melon
- 4 dl havregryn
- 4 tørrede figner
- 2 spsk rosiner
- 2 spsk kakao
- 50 g smør (blødt)
- 1 dl flormelis
- evt. 2-3 spsk appelsinjuice
- ca. 1 dl kokosmel
- ca. 25 tandstikkere (eller andre små pinde)
- 1 melon (skrællet, små firkanter)
Sådan laver du havregrynskugler med melon
- Kom havregryn i en foodprocessor. Skær stilkene af fignerne og kom dem i maskinen med rosiner, kakao, smør og flormelis.
- Kør til ensartet konsistens.
- Tilsæt evt. appelsinjuice, hvis massen er for tør.
- Form til kugler, tril dem i kokosmel og sæt dem i køleskab, til de er kolde.
- Sæt pinde i og sæt dem i melonstykker.
SE OGSÅ:Havregrynskugler med energi
SE OGSÅ:Havregrynskugler med kakao