Opskrift på dampet blomkål med økologisk gedeost, citron og urter

Hel dampet blomkål med økologisk gedeost, citron og urter

4

Ingredienser

  • Dampet Blomkål:
  • 1 blomkål af mellemstørrelse.
  • Økologisk gedeost:
  • 100g økologisk gedefriskost
  • 1dl sødmælk
  • skal af 1 revet citron
  • salt, peber og cayennepeber.
  • Pynt:
  • Karse
  • brøndkarse
  • lidt god olivenolie
  • sort sesam
  • reven citronskal

Sådan gør du

  1. Dampet Blomkål:
  2. Rens blomkålet og damp det i 12-14 min alt afhængig af størrelsen.
  3. Drys det med salt, når det er tilberedt.
  4. Økologisk gedeost:
  5. Rør alle ingredienser sammen og stil det på køl.
  6. Anret blomkålet med gedeost som på billedet.
  7. Pynt med:
  8. Karse, brøndkarse, lidt god olivenolie, sort sesam og reven citronskal.