Hindbær-pannacotta

Hindbær-pannacotta

Italiensk flødedessert - lækker cremet panna cotta med syrlige hindbær på toppen.

(4 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 30 min.
  • Kogetid: få minutter
  • Størknetid: ca. 2 timer
  • Ikke fryse-egnet
  • 4 blade husblas
  • 2½ dl piskefløde
  • ½ stang vanilje (flækket)
  • 75 g sukker
  • 2 dl sødmælksyoghurt (evt. 10%, græsk type)
  • 200 g friske hindbær

  1. Læg husblasbladene iblød i koldt vand i 5 min.
  2. Hæld fløden i en gryde med vaniljestangen og sukkeret og varm blandingen op til kogepunktet.Tag gryden fra varmen og fjern vaniljestangen.
  3. Tag husblassenop af vandet, knug vandet ud og rør husblasseni yoghurten og kom yoghurtblandingen i flødeblandingen.
  4. Hældmassen i portionsglasog stil dem i køleskabet i nogle timer, til cremen er stivnet.
  5. Servér pannacottamed hindbær.