Hindbærsnitter af mørdej
Små søde snitter med hindbærmarmelade og sukkerpynt.
8 stk.
Ingredienser
- Arbejdstid: 30 min.
- Bagetid: 10 min.
- Mørdej:
- 100 g smør
- 3½ dl hvedemel
- 1 spsk. flormelis
- 1 æg
- Fyld:
- 1½ dl hindbærmarmelade
- Lyserød glasur:
- 1 dl flormelis
- 1½ tsk. frugtfarve
- Skær smør i små terningner, og bland det med mel og flormelis i en skål. Saml dejen med æg, og pak den ind i madpapir. Sæt dejen på køl i mindst 1 time.
- Del dejen i 2, og rul begge dejklumper ud på bagepapir i målene 20 x 24 cm. Smør hindbær-marmelade på i et jævnt lag på den ene dejplade, og læg den anden ovenpå. Skær pladerne i snit-ter på ca. 5x6 cm.
- Bag snitterne midt i ovnen ved 180 grader i ca. 10 min.
- Rør glasuren sammen, og dryp den på snitterne, når de er kølet af.