Hjertesalat, blåbær og gedeost
Delikat salat med bær, gedeost og masser af farve og smag.
4
Ingredienser
- 2 små hjertesalat plukket i enkelte blade
- 1 bakke blåbær
- 300 g croutoner
- 75 g gedeost
- Kviste af persille, dild og purløg
- Honningristede valnøddekerner:
- 25 g valnøddekerner
- 1 spsk honning
Sådan gør du:
- Pluk salaten i enkelte blade, bland dem med bær, croutoner og stykker af gedeost samt urter.
- Del valnøddekernerne i halve. Varm honningen i en lille pande, bland valnøddekernerne i og rist dem gyldne under omrøring. Bred nødderne på en tallerken, lad dem afkøle, før de drysses over salaten.
- Rør dressingen sammen, smag den til og dryp den over salaten før serveringen.
- Energi pr. person: 360 kcal., fedt 30%, protein 15 %, kulhydrat 55%