Honningglaserede spareribs med coleslaw

Honningglaserede spareribs med coleslaw

Brug fingrene, og spis dine spareribs med en hjemmerørt coleslaw som i USA.

4

Total:1 time

Ingredienser

  • Ben:
  • 1 kg svineribben
  • 2 spsk madolie, f.eks. kokosolie
  • 1 spsk sennep
  • 2 spsk honning
  • ½ dl tamari (eller kinesisk soya)
  • 2 fed hvidløg, pressede
  • Coleslaw:
  • 600 g kål, f.eks. hvidkål, rødkål og rosenkål (bland gerne forskellige slags)
  • 2 forårsløg eller 1 bundt purløg
  • 2 dl cremefraiche
  • 1 lime, saft og skal heraf
  • 1 spsk sennep
  • salt og peber
  • frisk limesaft til servering.

Sådan gør du

  1. Ben: Rør olie, sennep, honning, tamari og hvidløg sammen og pensl benene med marinaden. Kom dem op i et ildfast fad, og steg i ovnen ved 200 grader i ca. 40 min., til kødet er helt mørt.
  2. Coleslaw: Skær kålen helt fint ud og overhæld kålstrimlerne med kogende vand i en sigte. Snit forårsløg/purløg fint. Rør sammen med cremefraiche, og smag til med lime, sennep, salt og peber.
  3. Servér benene med coleslaw ved siden, og pres frisk lime ud over begge dele ved servering.
  4. Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter
SE OGSÅ på Boligliv.dk: 6 opskrifter med græskar