Hjemmelavet honningristet granola
Drys der forgylder din yoghurt, skyr eller frugtsalat - sådan laver du selv sund og lækker granola:
Ca. 10 dl.
Total:30 minutter
Ingredienser
- 3 dl groftvalsede havregryn
- 1 dl speltflager
- 1 dl rugflager
- ½ dl hørfrø
- ½ dl sesamfrø
- 1 dl græskarkerner
- 1 dl grofthakkede hasselnøddekerner
- 1 dl grofthakkede mandler
- 1 – 2 tsk kanel
- 3 – 4 spsk honning
- 1 dl hakkede dadler eller abrikoser
- 1 dl tørrede tranebær
Sådan laver du hjemmelavet granola
- Sådan gør du:
- 1. Bland alle ingredienser – undtagen de tørrede frugter– og bred dem på en bageplade med bagepapir.
- 2. Sæt pladen i ovnen ved 180° varmluft og rør et par gange i løbet af de næste 15-20 minutter, indtil alt er ristet og gyldent.
- 3. Lad granolaen afkøle, vend de tørrede frugter i og opbevar i en tætsluttende beholder.
- Energi pr. dl: 350 Kcal.
PRØV OGSÅ:Skyr & bagt granola