hjemmelavet granola

Hjemmelavet honningristet granola

Drys der forgylder din yoghurt, skyr eller frugtsalat - sådan laver du selv sund og lækker granola:

Ca. 10 dl.

Total:30 minutter

Ingredienser

  • 3 dl groftvalsede havregryn
  • 1 dl speltflager
  • 1 dl rugflager
  • ½ dl hørfrø
  • ½ dl sesamfrø
  • 1 dl græskarkerner
  • 1 dl grofthakkede hasselnøddekerner
  • 1 dl grofthakkede mandler
  • 1 – 2 tsk kanel
  • 3 – 4 spsk honning
  • 1 dl hakkede dadler eller abrikoser
  • 1 dl tørrede tranebær

Sådan laver du hjemmelavet granola

  1. Sådan gør du:
  2. 1. Bland alle ingredienser – undtagen de tørrede frugter– og bred dem på en bageplade med bagepapir.
  3. 2. Sæt pladen i ovnen ved 180° varmluft og rør et par gange i løbet af de næste 15-20 minutter, indtil alt er ristet og gyldent.
  4. 3. Lad granolaen afkøle, vend de tørrede frugter i og opbevar i en tætsluttende beholder.
  5. Energi pr. dl: 350 Kcal.

PRØV OGSÅ:Skyr & bagt granola