Hurtig æblekage
Hurtig, nem og billig æbledessert med havregrynscrunch og velsmag fra kogebogen Spar & Spis af Anette Harbech Olesen.
4 personer
Total:15 minutter
Arbejdstid:10 minutter
Ingredienser
- 6 søde spiseæbler saften fra ½ citron
- 3 dl havregryn
- 1 tsk Sri Lanka-kanel
- 12 mandler
- lidt smør
- 1 ½ dl piskefløde
- æblestykker eller bær som topping
Sådan gør du:
- Skyl æblerne og skær dem i grove stykker, som du koger til mos med citronsaften i en gryde.
- Lad æble-mosen køle af.
- Rist havregryn og kanel i smør på en pande og hak mandlerne, som du tilsætter de sidste par minutter.
- Pisk fløden til flødeskum.
- Fordel havregrynscrunch, æblemos og flødeskum i glas eller på tallerkener og pynt med, hvad du har af bær eller frugt.