Hurtig pasta med laks, ricotta & rucola
Skøn pastaret med laks, rucola og ricotta samt chili, lime og sukkerærter.
Næringsindhold
- Energi pr. person:650 Kcal
- Fedt:17 %
- Protein:22 %
- Kulhydrat:61 %
Pasta med laks til 4 personer
Total:15 minutter
Ingredienser
- 325 g penne eller anden småpasta
- 125 g sukkerærter
- 100 g ricotta
- 1 udkernet, finthakket rød chili
- salt, friskkværnet peber
- 50 g rucola
- 300 g varmrøget laks
- lime.
- Tilbehør:
- 300 g surdejsbrød.
Sådan laver du pasta med laks, ricotta & rucola
- Kog pastaen efter anvisningen på pakningen, kog sukkerærterne med de sidste minutter og afdryp pasta og ærter.
- Rør ricotta med chili, salt og peber, vend blandingen med pasta og ærter, rucola og den varmrøgede laks plukket i lidt store flager. Servér straks med lime og brød.