Opskrift på hurtig pasta med laks, ricotta & rucola

Hurtig pasta med laks, ricotta & rucola

Skøn pastaret med laks, rucola og ricotta samt chili, lime og sukkerærter.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    650 Kcal
  • Fedt:
    17 %
  • Protein:
    22 %
  • Kulhydrat:
    61 %

Pasta med laks til 4 personer

Total:15 minutter

Ingredienser

  • 325 g penne eller anden småpasta
  • 125 g sukkerærter
  • 100 g ricotta
  • 1 udkernet, finthakket rød chili
  • salt, friskkværnet peber
  • 50 g rucola
  • 300 g varmrøget laks
  • lime.
  • Tilbehør:
  • 300 g surdejsbrød.

Sådan laver du pasta med laks, ricotta & rucola

  1. Kog pastaen efter anvisningen på pakningen, kog sukkerærterne med de sidste minutter og afdryp pasta og ærter.
  2. Rør ricotta med chili, salt og peber, vend blandingen med pasta og ærter, rucola og den varmrøgede laks plukket i lidt store flager. Servér straks med lime og brød.