-
Vidste du det? Her er Line Kirstens kendte mand
-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes
-
WHAT! Aldrig sket før i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Lise-Lotte valgte at blive
-
Her er Nicky Andersens kendte kæreste
-
Lise-Lotte Lohmann om tæt "Forræder"-venskab: Vi dør af grin
-
Ali afslører overraskende relation i “Forræder”: Han blev som en far for mig

Hvide asparges med mousseline
(4 personer)
Ingredienser
- 500 g hvide asparges
- Kørvelmousseline:
- 4 pasteuriserede æggeblommer
- 2 spsk vand
- 2 spsk citronsaft
- 150 g smeltet, afkølet smør
- 1/2 dl kogevand fra aspargesene
- 1 dl piskefløde
- 2 spsk hakket kørvel
- salt og peber
- Desuden:
- 200 g kogte, pillede fjordrejer
SÅDAN GØR DU
- Skær den træede ende afaspargesene. Skræl dem frahoved mod fod, og kog demi letsaltet vand i ca. 10 min.Afdryp aspargesene, og holddem varme under et rent klæde.Gem lidt af kogelagen til saucen.
- Pisk æggeblommerne medvand og citronsaft i en glasskål,der kan tåle varme. Stil skåleni en gryde med kogende vand.Pisk hele tiden, mens der tilsættessmeltet smør lidt ad gangen.Rør til sidst kogelagen i. Piskfløden til skum, og vend den isaucen sammen med kørvel.Smag til med salt og peber.
- Server aspargesene med rejerog kørvelmousseline.