Hvidkålssuppe med svinekød og urter
Lækker hvidkålssuppe til at varme sig på
(4 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Kogetid: 30 min.
- Fryse-egnet
- 2 nakkekoteletter (små tern)
- 2 spsk olivenolie
- 2 porrer (ringe)
- 4 stilke bladselleri (skiver)
- 2 røde peberfrugter (små tern)
- 400 g hvidkål (små tern)
- 2 fed hvidløg (finthakkede)
- 2 laurbærblade
- 8 stilke timian
- 1 tsk paprika
- 2 liter vand ell. bouillon
- 1 bundt persille (hakket)
- salt og peber
- Brun kødet i olien i en stor gryde.
- Tilsæt porrer, bladselleri, peberfrugter og hvidkål og svits det sammen med kødet et par min.
- Tilsæt hvidløg, laurbærblade, timiankviste, paprika og vand eller bouillon og kog suppen op. Lad suppen simre ved lav varme i 30 min. med låget lagt på skrå.
- Tilsæt persille, kog suppen godt igennem og smag til med salt og peber.