Hyldeblomst panna cotta

Hyldeblomst panna cotta

Lækker panna cotta dessert med hyldeblomst!

6 pers.

Ingredienser

  • 4 blade husblas
  • 1½ dl hyldeblomstsaft, ufortyndet
  • 4 dl piskefløde
  • 50 g sukker
  • 1 tsk. revet usprøjtet citronskal
  • Pynt:
  • lidt revet citronskal samt 250 g sommerbær

  1. Læg husblassen i blød i koldt vand 10 min.
  2. Kom hyldeblomstsaft, fløde, sukker og citronskal i en gryde. Kog det op, og lad det simre et par min. Tag gryden af varmen. Knug husblassen, og rør den i.
  3. Fordel cremen i 6 ramakiner eller glas. Lad den stivne i køleskab mindst 12 timer eller natten over.
  4. Dyp formene i varmt vand. Løsn kanten med en skarp kniv, og vend dem ud på tallerkner. Pynt hver panna cotta med lidt revet citronskal og et par bær.
  5. Server gerne lidt flere sommerbær i en skål til.