Indbagt fars med salat

Indbagt fars med salat

Farsretter er meget populære og skønne at variere. Her er en lidt mere festlig farsret, indbagt fars med salat.

2 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Bagetid: 25 min.
  • 200 g hakket svinekød
  • ½ løg
  • 1 fed hvidløg
  • salt og peber
  • 3 spsk. mel eller rasp
  • 1 æg
  • 200 g frossen hel spinat
  • evt. 50 g feta
  • 150 g butterdej
  • 1 æg til pensling
  • Tilbehør:
  • grønsager eller salat

  1. Tænd ovnen på 210 grader.
  2. Pil og hak løg og hvidløg.
  3. Rør kødet med ½ tsk salt, løg, hvidløg, mel eller rasp og æg. Pres væden af spinaten, hak den groft og rør den i farsen Tilsæt evt. smuldret feta og krydr med friskkværnet peber.
  4. Form farsen til 2 firkantede bøffer. Del dejen i 2 stykker og pak bøfferne ind i dejen. Tryk samlingerne godt sammen, læg pakkerne på en bageplade med bagepapir og pensl med sammenpisket æg. Sæt pladen i ovnen 20-25 min.
  5. Servér med dampede grønsager eller en salat.