Indisk currykylling

Indisk currykylling

Indisk currykylling, som godt kan være lidt stærk...

4 personer

Ingredienser

  • Indisk currykylling
  • 500 g kyllingebrystfilet
  • 20 g smør
  • 2 løg
  • 1 ds. flåede, hakkede tomater
  • 2 dl kokosmælk, 18-20 % fedt
  • 2 tsk. karry
  • 4 spsk. koncentreret tomatpuré
  • 1-2 tsk. sambal oelek
  • 2 spsk. friskreven ingefær
  • 3 spsk. lime- eller citronsaft
  • 2 fed finthakkede hvidløg
  • Pynt:
  • peanuts og rødløg i tynde både
  • Tilbehør:
  • græsk yoghurt, naanbrød eller ægnudler, kogte eller lynstegte broccolibuketter og evt. limebåde.

  1. Skær kyllingebrystfileternei ca. 3 x 3 cm tern.
  2. Varm smørret op i en dybpande, til det er gyldent.Svits hakket løg, til det erlet gyldent. Kom kyllingeni, og svits det 3-4 min. Komtomater, kokosmælk, karry,tomatkoncentrat, sambaloelek, ingefær, limesaft oghvidløg i.
  3. Bring retten i kog, og ladden småkoge under låg ca.15 min. Rør jævnligt. Smag tilmed salt, peber og evt. ekstrasambal oelek. Pynt medpeanuts og rødløg, eller ladhver især drysse det over.