Indisk currykylling
Indisk currykylling, som godt kan være lidt stærk...
4 personer
Ingredienser
- Indisk currykylling
- 500 g kyllingebrystfilet
- 20 g smør
- 2 løg
- 1 ds. flåede, hakkede tomater
- 2 dl kokosmælk, 18-20 % fedt
- 2 tsk. karry
- 4 spsk. koncentreret tomatpuré
- 1-2 tsk. sambal oelek
- 2 spsk. friskreven ingefær
- 3 spsk. lime- eller citronsaft
- 2 fed finthakkede hvidløg
- Pynt:
- peanuts og rødløg i tynde både
- Tilbehør:
- græsk yoghurt, naanbrød eller ægnudler, kogte eller lynstegte broccolibuketter og evt. limebåde.
- Skær kyllingebrystfileternei ca. 3 x 3 cm tern.
- Varm smørret op i en dybpande, til det er gyldent.Svits hakket løg, til det erlet gyldent. Kom kyllingeni, og svits det 3-4 min. Komtomater, kokosmælk, karry,tomatkoncentrat, sambaloelek, ingefær, limesaft oghvidløg i.
- Bring retten i kog, og ladden småkoge under låg ca.15 min. Rør jævnligt. Smag tilmed salt, peber og evt. ekstrasambal oelek. Pynt medpeanuts og rødløg, eller ladhver især drysse det over.