Opskrift på indisk lammegryde

Indisk lammegryde

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    676 Kcal
  • Fedt:
    27 %
  • Protein:
    29 %
  • Kulhydrat:
    44 %

4

Ingredienser

  • 1 hokkaido græskar
  • 2 tsk garam masala
  • ¼ tsk stødt ingefær
  • ¼ tsk stødt kardemomme
  • ¼ tsk gurkemeje
  • 500 g skært lammekød i tern
  • 2 spsk olie
  • 2 løg
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 2 dl røde linser
  • salt, peber
  • frisk koriander
  • 250 g naanbrød
  • 200 g græsk yoghurt 2%.

Sådan gør du

  1. Halvér græskarret, fjern kernerne med en ske og skær det i både. Skær skrællen af og skær kødet i halvgrove tern.
  2. Bland krydderierne.
  3. Brun kødet i olie, tilsæt krydderier og hakket løg og svits et kort øjeblik.
  4. Tilsæt græskartern og svits endnu et kort øjeblik. Tilsæt hakkede tomater samt linser og kog retten under låg 12-14 minutter for svag varme. Spæd evt. med lidt vand, hvis retten virker for tør.
  5. Smag til med salt og peber, drys med koriander og servér med lunt naanbrød samt en klat yoghurt på toppen.