Indisk lammegryde
Næringsindhold
- Energi pr. person:676 Kcal
- Fedt:27 %
- Protein:29 %
- Kulhydrat:44 %
4
Ingredienser
- 1 hokkaido græskar
- 2 tsk garam masala
- ¼ tsk stødt ingefær
- ¼ tsk stødt kardemomme
- ¼ tsk gurkemeje
- 500 g skært lammekød i tern
- 2 spsk olie
- 2 løg
- 2 dåser hakkede tomater
- 2 dl røde linser
- salt, peber
- frisk koriander
- 250 g naanbrød
- 200 g græsk yoghurt 2%.
Sådan gør du
- Halvér græskarret, fjern kernerne med en ske og skær det i både. Skær skrællen af og skær kødet i halvgrove tern.
- Bland krydderierne.
- Brun kødet i olie, tilsæt krydderier og hakket løg og svits et kort øjeblik.
- Tilsæt græskartern og svits endnu et kort øjeblik. Tilsæt hakkede tomater samt linser og kog retten under låg 12-14 minutter for svag varme. Spæd evt. med lidt vand, hvis retten virker for tør.
- Smag til med salt og peber, drys med koriander og servér med lunt naanbrød samt en klat yoghurt på toppen.