Kylling marineret i ingefær med sellerislaw

Nem ingefærkylling med æble-sellerislaw

Denne opskrift på kylling marineret i ingefær og honning med æble-sellerislaw smager himmelsk og er nem at lave i en travl hverdag.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    394 Kcal
  • Fedt:
    25 %
  • Protein:
    43 %
  • Kulhydrat:
    32 %

2 personer

Total:30 minutter

Ingredienser

  • 2 store kyllingebryster (300 g)
  • Salt og peber
  • 1 tsk. olivenolie
  • Frisk mynte
  • 2 spsk. honning
  • 1 spsk. oystersauce
  • 1 spsk. limesaft
  • 1 spsk. fint reven ingefær
  • ¼ dl vand
  • 2 stilke bladselleri
  • 300 g snittet spidskål
  • 1 udkernet, fintsnittet æble
  • Salt og peber
  • Lime
  • 2 spsk. ristede saltede græskarkerner

Sådan gør du:

  1. Rør ingredienserne – inklusiv vand – til marinaden sammen.
  2. Skær kyllingebrysterne igennem et par gange på langs, drys salt og peber på, og steg dem 4-5 minutter på hver side.
  3. Hæld marinaden over kyllingekødet mod slutningen af stegningen, og varm og vend det hele, til kyllingen bliver sticky.
  4. Snit og bland alle ingredienser til salaten.
  5. Smag til med salt, peber og limesaft, drys med græskarkerner og servér salaten til kyllingekødet med mynte og ekstra lime.