Italienske kødboller

Italienske kødboller

Italienske kødboller er rart i en fart - let og lækker aftensmad. Få opskriften på de lækre smagfulde kødboller her.

Italiensk kødboller til 2 personer

Total:35 minutter

Ingredienser

  • Italienske kødboller
  • Arbejdstid: 20 min.
  • Koge/stegetid: 12-15 min.
  • 250 g hakket oksekød
  • 1 lille løg
  • 1 fed hvidløg
  • 2 skiver lyst brød
  • 1/2 dl mælk
  • 1/2 tsk basilikum
  • 1/2 tsk oregano
  • salt og peber
  • 2 spsk revet parmesanost
  • 1 spsk olie
  • 400 g tomatsovs eller hakkede tomater med krydderier
  • Tilbehør:
  • Pasta, parmesanost og brød

Sådan laver du italienske kødboller

  1. 1. Skær skorpen af brødet og skær eller smuldr det i små stykker. Udblød det i mælken.
  2. 2. Rør kødet med revet løg, knust hvidløg, udblødt brød og krydderier. Tilsæt 2 spsk revet parmesanost og form farsen til 10-12 valnøddestore kødboller.
  3. 3. Steg dem gyldne i en sauterpande med olie og hæld tomatsovsen ved.
  4. 4. Lad dem simre, til de er gennemvarme – 5-10 min.
  5. 5. Servér med friskkogt pasta, parmesanost og brød.

Tip

Italienske kødboller er fryse-egnet.