Italienske kødboller
Italienske kødboller er rart i en fart - let og lækker aftensmad. Få opskriften på de lækre smagfulde kødboller her.
Italiensk kødboller til 2 personer
Total:35 minutter
Ingredienser
- Italienske kødboller
- Arbejdstid: 20 min.
- Koge/stegetid: 12-15 min.
- 250 g hakket oksekød
- 1 lille løg
- 1 fed hvidløg
- 2 skiver lyst brød
- 1/2 dl mælk
- 1/2 tsk basilikum
- 1/2 tsk oregano
- salt og peber
- 2 spsk revet parmesanost
- 1 spsk olie
- 400 g tomatsovs eller hakkede tomater med krydderier
- Tilbehør:
- Pasta, parmesanost og brød
Sådan laver du italienske kødboller
- 1. Skær skorpen af brødet og skær eller smuldr det i små stykker. Udblød det i mælken.
- 2. Rør kødet med revet løg, knust hvidløg, udblødt brød og krydderier. Tilsæt 2 spsk revet parmesanost og form farsen til 10-12 valnøddestore kødboller.
- 3. Steg dem gyldne i en sauterpande med olie og hæld tomatsovsen ved.
- 4. Lad dem simre, til de er gennemvarme – 5-10 min.
- 5. Servér med friskkogt pasta, parmesanost og brød.