Skønne cupcakes med lakrids fra Johan Bülow

Johan Bülows opskrift på lakridscupcakes

Vi har overgivet os til lakrids, efter at have været skeptisk længere end resten af Danmark, som nu gladelig putter lakrids i alt fra müsli til gryderetter. Her er Lakridskongen Johan Bülows egen opskrift på lakridscupcakes.

Johan Bülows lakridscupcakes

(ca. 16 stk.)

225 g sukker

225 g usaltet smør

225 g hvedemel

4 æg

2½ tsk. bagepulver

1 tsk. kardemomme

1 tsk. vaniljesukker

9 tsk. Salty Liqourice Syrup®

Topping:

200 g philadelphia natural

2 spsk. flormelis

2 tsk. Fine Liqourice Powder®

Pynt:

16 stk. enkelte Nr. 2 Salty Liqourice®

1. Tænd ovnen på 175 grader varmluft, og stil 16 muffinforme klar på en bradepande. Bland mel og bagepulver, og pisk det med de resterende ingredienser i en skål, til dejen er jævn.

2. Fordel dejen i papirformene, og placér en halv teske lakridssirup på toppen af dejen i hver form. Tag en tandstik og rør, så siruppen fordeler sig i dejen.

3. Bag kagerne i 20 min. Tag de færdigbagte muffins ud af ovnen, og lad dem køle af på en rist.

4. Bland philadelphia (eller anden flødeost naturel) med flormelis og lakridspulver. Smør et tykt lag på hver muffin lige inden servering, og pynt med et drys lakridspulver og en lakrids. Enjoy!

► SE OGSÅ: Verdens bedste hindbærsnitter

► SE OGSÅ: Lækker peanutbutter fudge