Jordbær med hvid chokolade
Chokoladecremen kan laves dagen i forvejen, og du har en skøn dessert næste dag.
4 personer
Jordbær med hvid chokolade
- Arbejdstid: 15 min.
- Køletid: mindst 1 time
- 200 g jordbær
- 150 g hvid chokolade
- 1 æg
- 1 æggeblomme
- ½ dl flormelis
- 3 dl cremefraiche 38%
- lidt frisk mynte
- Smelt chokoladen i en skål over et vandbad. Lad chokoladen køle af i et par min.
- Pisk æg, flormelis og cremefraiche sammen med den smeltede, hvide chokolade.
- Hæld chokoladecremen i 4 små glas, og stil dem i køleskabet i mindst 1 time, og gerne natten over.
- Skyl og nip jordbærrene, og skær dem i tynde skiver. Læg dem på chokoladecremen lige inden servering. Pynt med frisk mynte på toppen.