Jordbær med hvid chokolade

Jordbær med hvid chokolade

Chokoladecremen kan laves dagen i forvejen, og du har en skøn dessert næste dag.

4 personer

Jordbær med hvid chokolade

  • Arbejdstid: 15 min.
  • Køletid: mindst 1 time
  • 200 g jordbær
  • 150 g hvid chokolade
  • 1 æg
  • 1 æggeblomme
  • ½ dl flormelis
  • 3 dl cremefraiche 38%
  • lidt frisk mynte

  1. Smelt chokoladen i en skål over et vandbad. Lad chokoladen køle af i et par min.
  2. Pisk æg, flormelis og cremefraiche sammen med den smeltede, hvide chokolade.
  3. Hæld chokoladecremen i 4 små glas, og stil dem i køleskabet i mindst 1 time, og gerne natten over.
  4. Skyl og nip jordbærrene, og skær dem i tynde skiver. Læg dem på chokoladecremen lige inden servering. Pynt med frisk mynte på toppen.