Jordbærkoldskål med kokos
Kalorier 206 kcal
Protein 15 g 29%
Kulhydrat 24 g 50%
Fedt 5 g 21%
Kostfibre 4 g
(1 person)
Ingredienser
- Ingredienser:
- 2½ dl økologisk kærnemælk
- 50 g skyr
- vaniljekorn
- 150 g friske jordbær
- evt. flydende åblomst sødemiddel med stevia
- lidt citronsaft + citronskal, økologisk
- kokosflager
- Blend kærnemælk, skyr,vaniljekorn og halvdelen afjordbærrene sammen. Smagtil med sødemiddel, citronsaftog revet citronskal.
- Rist kokosflagerne gyldnepå en tør pande.
- Skær de resterende jordbæri skiver og servér dem i enskål sammen med koldskålen.Kom ristet kokos på toppenlige inden servering.
Find flere kalorielette opskrifter i én af - Vægtkonsulenternes mange opskriftsbøger »