Jordbærkoldskål med kokos

Jordbærkoldskål med kokos



Kalorier 206 kcal
Protein 15 g 29%
Kulhydrat 24 g 50%
Fedt 5 g 21%
Kostfibre 4 g

(1 person)

Ingredienser

  • Ingredienser:
  • 2½ dl økologisk kærnemælk
  • 50 g skyr
  • vaniljekorn
  • 150 g friske jordbær
  • evt. flydende åblomst sødemiddel med stevia
  • lidt citronsaft + citronskal, økologisk
  • kokosflager

  1. Blend kærnemælk, skyr,vaniljekorn og halvdelen afjordbærrene sammen. Smagtil med sødemiddel, citronsaftog revet citronskal.
  2. Rist kokosflagerne gyldnepå en tør pande.
  3. Skær de resterende jordbæri skiver og servér dem i enskål sammen med koldskålen.Kom ristet kokos på toppenlige inden servering.
  4. Find flere kalorielette opskrifter i én af
  5. Vægtkonsulenternes mange opskriftsbøger »